Tilojen tyhjennys

YHTIÖN ASUKKAILLE

Linjasaneeraushanke käynnistyy huoneistojen osalta 3.4.2018 talon 7 A-portaasta alkaen. Porraskohtainen aikataulu on nähtävissä kotisivuillamme ulvilantie29.fi tai haettavissa talontoimistosta. Ennen töiden aloittamista urakoitsija Peab Oy rakentaa työntekijöiden sosiaalitilat talossa 6 olevaan askarteluhuoneeseen. Tämän takia asukkaiden tulee tyhjentää/hakea pois askarteluhuonetilassa olevat tavaransa, olivatpa työt kesken tai ei viimeistään 15.2.2018. Tavarat, jotka ovat yhä 16.2. tilassa, tullaan hävittämään yhtiön toimesta.

Talon 1 F-portaan väestönsuojatilan pitkäaikaissäilytyksessä olevat tavarat ja talon 1 F- ja G portaiden välisessä varastossa pitkäaikaissijoituksessa olevat polkupyörät tulee noutaa pois juhannukseen 22.6.2018 mennessä uhalla, että yhtiö hävittää ko. tavarat.

Muistutan asukkaita, että talon 7 A-portaan puoleisessa päässä on kaksi lavaa, toinen huonekaluille ym. vastaavalle ja toinen elektroniikkaromuille. Lisäksi talon 1 G portaan puoleisessa päässä on huonekalulava.
Lavoille kannattaa viedä jo ennakkoon mahdollista turhaa tavaraa esim. kellareista oikeaan lavaan lajiteltuina pois putkiremontin edestä.
Käytöstä poistettuja tai vähäarvoisia polkupyöriä, lastenrattaita yms. voi tuoda lämpökeskuksen takana olevan lavan vierustalle, josta ne pyritään mahdollisuuksien mukaan kierrättämään yhtiön ulkopuolisille tarvitsijoille tai hävittämään yhtiön toimesta.

Isännöitsijä