Ikkunat

Pyydämme asukkaita muistamaan että uudet ikkunat on tuettava avattaessa. Ikkunoissa on tarra, jossa asiasta mainitaan, mutta olemme törmänneeet tilanteisiin, joissa kehoitusta ei ole noudatettu ja uusi ikkuna on nitkahtanut ja saranat vääntyneet.

Lämmityskeskuksella on ikkunatukia, joita voi lainata. Lainauksen yhteydessä asukkaan tulee kertoa nimensä ja asunnon numero. Tuki tulisi palauttaa viikon sisällä.


Ikkuna

Mikäli ikkunoiden tai parvekkeiden ovien saranat tai salvat ovat jäykkiä voi niitä öljytä. Lämmityskeskukselta saa hakea tarkoitukseen sopivaa öljyä.

Ilmanvaihto - Ikkunoiden venttiilisäädöt

Tiedoksi ikkunoiden välitilan huurtumisongelmaan.
Karmiventtiilissä oleva takaisku verho saattaa nousta ylös, jolloin lämmin ilma pääsi virtaamaan puiteväliin ja aiheutti huurtumista. Venttiilin takaiskuverho pitää olla alas laskettuna. Eli jos tulee välitilan huurtumisongelmaa, niin venttiili-ikkunoissa tämä kannattaa tarkistaa ensimmäisenä. Toivottavasti oheiset kuvat selventävät asiaa.


ikkuna01
Ikkunan ilmanvaihtoventtiilin läpät ala-asennossa. Tässä asennossa ilmanvaihto voimistuu, mutta ikkunoiden väli saattaa huurtua.ikkuna02
Tässä asennossa läppien kuuluisi olla.

Mikäli ikkunoiden toiminnassa on jotain kysyttävää tai ongelmia asukkaat voivat soittaa Lepolan Puusepät Oy:hyn.

Yhteyshenkilö:
Pentti Puukka
Lepolan Puusepät Oy
puh 0500 304 245
pentti.puukka@kuituposti.fi
http://www.lepolanpuusepat.fi/