Huoneiston lämpötila

Ulvilantie 29:n asuinhuoneistoissa on lattialämmitys. Lämpötiloja voi säätää lämmitysventtiileistä eteisen tai kylpyhuoneen puolelta. Tavoitelämpötila huoneistoissa on 21 – 22 astetta.

Venttiilit
Jos asunnossa on liian kuuma tai liian kylmä ettekä saa venttiilejä liikkumaan - ottakaa yhteys huoltoon.

Ylimpien kerrosten ja pannuhuoneesta kauimpana sijaitsevien asuntojen lämpötilat voivat olla viileitä koska lämmitysteho menee pannuhuonetta lähimpänä sijaitsevien asuntojen liialliseen lämmitykseen. Portaat jotka ovat kauimpana talon pannuhuoneesta ovat 1A, 2A, 3A, 4A, 5A, 6C, 7F. Tärkeää on että asuntokohtaista lämpötilaa pyritään säätämään oikeaksi. Ratkaisu kuumuuteen EI ole ikkunoiden avaaminen. Liiallisen lämmityksen karsiminen säästää lämmityskuluissa ja on siten kaikkien asukkaiden etu. Yhden asteen lämmön lasku säästää noin 5% lämmityskustannuksissa.

Lisätietoja sisälämpötilasta Kotona.fi -sivustolta. Tästä linkistä.

Lämmitysventtiilistä käännetään myötäpäivään kun halutaan pienentää lämpöä ja vastapäivään kun halutaan lisätä lämpöä. Venttiilejä ei saa vääntää väkisin jos ne eivät liiku. Säätämisen jälkeen pitää venttileitä tarkkailla muutaman päivän ajan mahdollisten vuotojen havaitsemiseksi. Venttiilien alle voi asettaa sanomalehden, jonka kastumisesta havaitsee vuodon.

kiinni-myotapaivaan

auki-vastapaivaan